Pizzaiolasaus
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 ui
- 1 knoflookteentje
- 1 tak selderij
- 1 eetlepel olie
- 500 gram tomaten
- 1 kruidentuiltje (tijm, laurierblad, peterselie)
- 1 bosje marjolein (oregano)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
De ui, het knoflookteentje en de selderij schoonmaken en hakken, in een pan doen met de olie en daarna afdekken. 2 min. op volle kracht zacht laten worden. Intussen de tomaten wassen en in stukken snijden, bij de groenten voegen met het kruidentuiltje en de gehakte marjoleinblaadjes, kruiden met peper en zout, afdekken en 10 min. op volle kracht laten koken, 2 à 3 maal omroeren. Vervolgens het kruidentuiltje uit de pan nemen, de saus mixen en op smaak brengen. Serveren bij spaghetti.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »