Saus met yoghurt en komkommer
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 komkommer
- 1/4 liter magere yoghurt
- 1 teentje knoflook
- peper
- zout
- munt
- dille
- dragon
BEREIDINGSWIJZE
1 komkommer schillen, ontpitten en fijnhakken. Mixen met 1/4 liter magere yoghurt en 1 geplet knoflookteentje bijvoegen. Kruiden met peper en zout. Op een koele plaats zetten tot vlak voor het opdienen. Je kan enkele gehakte toekruiden naar keuze toevoegen: munt, dille, dragon.
Lekker om te serveren bij kerrieschotels, gebakken groenten (aubergines, courgettes) en groene slaatjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »