Pistousaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 20 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- grof zout
- 1 eetlepel pijnappelpitten
- 3 eetlepels geraspte parmezaan
- 1 deciliter olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Mix 20 blaadjes basilicum 2 knoflookteentjes, een snuifje grof zout, 1 eetlepel pijnappelpitten (of 5 à 6 nootkernen). Voeg er 3 eetlepels geraspte parmezaan bij en vermeng geleidelijk vermengen 1 deciliter olijfolie erbij. De saus moet de dikte van een zalf hebben. Serveren bij deegwaren en groentesoepen
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »