Guacamolesaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 avocado
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- peper
- zout
- tabasco of cayennepeper
- 4 eetlepels olie
BEREIDINGSWIJZE
1 avocado schillen, de pit verwijderen, het vruchtvlees in stukjes snijden en mixen samen met 1 klein uitje en 1 knoflookteentje. Het sap van 1 citroen bijvoegen. Kruiden met peper en zout en enkele druppels tabasco (of bij gebrek daaraan, een snuifje cayennepeper). Aanlengen met 4 eetlepels olie. Opletten, deze saus wordt zwart wanneer ze in aanraking komt met lucht. Serveren bij rauwkost, slaatjes, dips, fondue bourguinonne.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »