Warme tomatensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 of 4 tomaten
- peper
- zout
- tabasco
- gehakte tuinkruiden
BEREIDINGSWIJZE
3 of 4 tomaten doormidden snijden en op de grill van de barbecue leggen tegelijk met de vis. Ongeveer 20 minuten laten roosteren en vervolgens het vruchtvlees in een bord fijnmaken, kruiden met peper en zout, enkele druppels Tabasco bijvoegen en gehakte tuinkruiden naar smaak. Deze saus is heel eenvoudig te maken en ze is heel lekker.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »