Koude tomatensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram tomaten (rijp)
- 1 koffielepel tomatenpuree
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels olie
- peper
- zout
- enkele blaadjes basilicum
BEREIDINGSWIJZE
500 g heel rijpe tomaten pellen en ontpitten, het vruchtvlees mixen. 1 koffielepel tomatenpuree, 1 eetlepel azijn en 3 eetlepels olie bijvoegen. Kruiden met peper en zout en, naar smaak met enkele gehakte basilicumblaadjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »