Citroensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels olie
- versgemalen peper
- 1 eetlepel gehakte tuinkruiden
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Een snuifje zout in 2 eetlepels citroensap aanmengen. 4 eetlepels olie, wat vers gemalen peper bijvoegen en eventueel nog 1 eetlepel gehakte tuinkruiden bijvoegen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »