Paprikasaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 paprika
- 1 ui
- 3 eetlepels olijfolie
- 3/4 liter tomatensap
- peper
- zout
- 2 eetlepels chutney
BEREIDINGSWIJZE
1 in kleine stukjes gesneden paprika en 1 fijngesneden ui in 3 eetlepels olijfolie fruiten, aanlengen met 3/4 liter tomatensap, op een zacht vuur gedurende 30 minuten laten inkoken, kruiden met peper en zout en 2 eetlepels chutney van tomaten bijvoegen. Aan te bevelen bij alle geroosterde gerechten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »