Roze saus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram verse kaas
- 1 eetlepel verse room
- 1 eetlepel ketchup
- 1 citroen
- peper
- zout
- 3 tomaten
- 1 rode paprika
BEREIDINGSWIJZE
300 g verse kaas vermengen met 1 eetlepel verse room, 1 eetlepel ketchup en het sap van 1 citroen. Kruiden met peper en zout; 3 gepelde, ontpitte en in heel kleine dobbelsteentjes gesneden tomaat bijvoegen. Eventueel ook nog enkele dobbelsteentjes rode paprika bijvoegen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »