Mierikswortelsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels mierikswortelpasta
- 200 gram magere verse kaas
- 1/2 groene appel
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
2 eetlepels mierikswortelpasta (verkrijgbaar in potjes) vermengen met 200 gram magere verse kaas. 1/2 fijngeraspte groene appel, peper en zout bijvoegen. Op een koele plaats zetten tot net vóór het opdienen. Je kan ook verse mierikswortel gebruiken die je dan moet schillen en raspen (ongeveer 2 eetlepels). Serveren bij hutspot, koud vlees en fijne vleeswaren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »