Waterkerssaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 handvol waterkers
- 15o gram verse kaas
- 1 eetlepel mosterd
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Een flink handvol waterkers wassen, de steeltjes verwijderen en de blaadjes mixen. Vermengen met 150 gram verse kaas. 1 eetlepel mosterd bijvoegen, kruiden met peper en zout. Op een koele plaats zetten tot net voor het serveren. Serveren bij koud vlees.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »