GratisRecept

Waterkerssaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Saus
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 handvol waterkers
  • 15o gram verse kaas
  • 1 eetlepel mosterd
  • peper
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Een flink handvol waterkers wassen, de steeltjes verwijderen en de blaadjes mixen. Vermengen met 150 gram verse kaas. 1 eetlepel mosterd bijvoegen, kruiden met peper en zout. Op een koele plaats zetten tot net voor het serveren. Serveren bij koud vlees.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »