Mosterdsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 sjalotten
- 4 eetlepels gehakte dragon
- 1 theelepel mosterd
- zout
- peper
- 150 gram boter
- 4 eierdooiers
BEREIDINGSWIJZE
Pel de sjalotjes en snijd ze fijn. Doe in een kommetje 3 eetlepels azijn, zout en peper. Zet dit 3 minuten in de microgolfoven. Doe de boter er in stukjes bij en laat dit in de oven smelten. De mosterd er bijvoegen, kloppen en 30 seconden in de oven laten staan. Roer de eierdooiers door de massa en klop dit verder goed door elkaar. Zet dit 15 seconden in de oven. Breng op smaak met de dragon.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »