Mosterdsaus II
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 uien
- 20 gram boter
- 1/2 deciliter azijn
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 eetlepel mosterd
BEREIDINGSWIJZE
Laat 2 gehakte uien in 20 gram boter licht kleuren. ,Voeg 1/2 deciliter azijn en 1 deciliter droge witte wijn toe en laat dit 10 minuten sudderen. Voeg tenslotte nog 1 eetlepel mosterd bij.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »