Groentesaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 wortel
- 1 ui
- 1/2 preistengel
- 1 tak selderij
- 1 koffielepel olie
- 3 blaadjes gehakte zuring
- 1/4 liter warme bouillon
- kruiden
- 1 koffielepel mosterd
BEREIDINGSWIJZE
1 wortel, 1 ui, 1/2 preistengel en 1 tak selderij schoonmaken. Mixen en zacht laten worden in 1 koffielepel olie. 3 blaadjes gehakte zuring bijvoegen. Aanlengen met 1/4 liter warme bouillon, kruiden en 30 min. heel zachtjes laten koken. Mixen, 1 koffielepel mosterd bijvoegen. Warm houden au bain-marie. Serveren bij hutsepot en gekookt vlees.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »