Spinaziesaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/4 liter melk
- 1/4 liter room
- 1 koffielepeltje kippenbouillon
- 150 gram verse spinazie
- peper
- zout
- witte roux.
- pezo
BEREIDINGSWIJZE
De melk en de room met de kippenbouillon samen laten koken en daarna lichtjes binden met de roux, nadien de heel fijn gesneden spinazie toevoegen, kruiden met peper en zout. NB:de saus met de spinazie niet laten koken anders wordt de saus bruin en kunnen er giftige sappen ontstaan. Tip: Om het aanbranden van de saus te vermijden de bodem van de pan met 1cm water vullen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »