GratisRecept

Uiendip

Herkomst
Nederland
Categorie
Saus
Bereidingstijd
1 uur en 5 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 150 gram verse kaas
  • 150 gram dunne room
  • 1 eetlepel gedroogde ui

BEREIDINGSWIJZE

150 gram verse kaas vermengen met 150 gram dunne room. 1 flinke eetlepel gedroogde ui bijvoegen. Minstens 1 uur laten rusten op een koele plaats alvorens te gebruiken. Serveren bij dips en rauwkost.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »