Uiendip
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 1 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 gram verse kaas
- 150 gram dunne room
- 1 eetlepel gedroogde ui
BEREIDINGSWIJZE
150 gram verse kaas vermengen met 150 gram dunne room. 1 flinke eetlepel gedroogde ui bijvoegen. Minstens 1 uur laten rusten op een koele plaats alvorens te gebruiken. Serveren bij dips en rauwkost.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »