Kerriesaus extra
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 uien
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 3.4 liter gevogeltebouillon
- 1 appel
- 1 banaan
- 2 tomaten
- 3 eetlepels geraspte kokosnoot
- 3 eetlepels verse room
BEREIDINGSWIJZE
3 uien pellen en fijnhakken, zachtjes laten fruiten in 2 eetlepels olie, bestrooien met 2 eetlepels kerrie en al roerend enkele minuten laten sudderen. Aanlengen met 3/4 l gevogeltebouillon (water + blokje). 1 appel en 1 banaan schillen, in stukjes snijden en samen met 1 gepelde en geplette tomaat bij de saus voegen. 3 eetlepels geraspte kokosnoot toevoegen. Afdekken en 30 minuten laten sudderen. Mixen en 3 eetlepels verse room toevoegen, op smaak brengen. Deze saus kan in afwachting warm gehouden worden. Serveren bij kip, eieren, gepocheerde of geroosterde of vis, brochettes en fondue.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »