Bearnaisesaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 sjalotten
- 4 eetlepels gehakte dragon
- 1 deciliter azijn
- zout
- peper
- 150 gram boter
- 4 eierdooiers
BEREIDINGSWIJZE
Pel de sjalotjes en snijdt ze fijn. Doe in een kommetje 3 eetlepels azijn, zout en peper. Zet dit 3 minuten in de magnetron. Doe de boter er in stukjes bij en laat dit in de magnetron smelten. De azijn er bijvoegen, kloppen en 30 seconden in de oven laten staan. Roer er de eierdooiers onder de massa en klop dit verder goed door elkaar. Zet dit 15 seconden in de magnetron. Breng op smaak met de dragon.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »