Dillesaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 125 gram mayonaise
- 150 gram yoghurt
- 1 fijngehakte tuiltje dille
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
125 gram mayonaise en 150 gram yoghurt vermengen; 1 fijngehakte tuiltje dille, peper en zout bijvoegen. Koel serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »