Aspergekipcocktail
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 potje witte asperges (315 mililiter)
- 8 blaadjes kropsla
- 1 schaaltje kipfilet fumé (ca. 150 gram)
- 1/2 zakje verse bieslook (à 25 gram)
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels volle yoghurt
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1/2 eetlepel sherry
BEREIDINGSWIJZE
De asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. De sla wassen en laten uitlekken. De kipfilet in kleine blokjes snijden. De bieslook fijnknippen. Een sausje roeren van de mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. De asperges en de kip mengen met de saus. De sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Het asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Serveren met geroosterd brood en roomboter.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »