Kip avocadosalade
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 g kipfilet in plakken van ca. 1/2 cm dik (vleeswaren)
- 1 bakje groene pestodressing (100 gram)
- 3 eetlepels slagroom
- 2 avocado's
- 2 bakjes bleekselderijsalade (150 gram)
- zout
- 4 pitabroodjes
BEREIDINGSWIJZE
Pestodressing en room door elkaar roeren. Kipfilet in repen snijden. Avocado's schillen en in blokjes snijden. Kipreepjes, avocadoblokjes en bleekselderijsalade en dressing door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout. Pitabroodjes in broodrooster licht- bruin roosteren. Bovenkant met mesje opensnijden. Pitabroodjes vullen met kip-avocadomengsel en direct serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »