Cocktail van rivierkreeftjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram rivierkreeftjes
- 4 kleine rijpe trostomaten
- 1 stengel bleekselderij
- zout
- versgemalen peper
- 6 eetlepels (Becel) dressing (Light)
- 2 eetlepels witte vermout of medium dry sherry
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Schil de stengel bleekselderij met een dunschiller en snijd hem in kleine blokjes. Schep in een kom de tomaat, bleekselderij en rivierkreeftjes door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de cocktail in wijde glazen. Roer in een kommetje de (Becel) dressing met de vermout en chilipoeder tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de dressing over de rivierkreeftjes. Strooi de peterselie erover. Lekker met vers geroosterd casinobrood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »