Auberginespiesjes met mozzarella
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 24 kleine bolletjes mozzarella
- 1 aubergine
- 1 eetlepel citroenrasp
- ½ eetlepel oregano
- zout
- peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 8 satéstokjes
BEREIDINGSWIJZE
Laat de bolletjes mozzarella uitlekken. Roer in een kom 1 eetlepel citroenrasp, ½ eetlepel oregano, zout, peper en 3 eetlepels olijfolie tot een marinade. Schep de mozzarella door de marinade en laat dit ongeveer 30 minuten staan. Snijd van 1 aubergine 4 mooie dunne plakken in de lengte. Halveer ze nogmaals in de lengte, bestrooi ze met zout en laat ze ongeveer 30 minuten rusten. Veeg de repen aubergine droog en grill ze in een voorverwarmde en ingevette grillpan aan beide kanten. Rijg aan de satéstokjes een reep aubergine met 3 bolletjes mozzarella ertussen en besprenkel ze met de marinade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »