Rode paprika met auberginepuree
- Herkomst
- Marokko
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 rode paprika’s
- 1 pot auberginepuree (verkrijgbaar bij de toko of een goede supermarkt)
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie of koriander
BEREIDINGSWIJZE
Snijd het kapje van de paprika’s. Snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Snijd de helften nog eens tweemaal in de lengte door. Er liggen nu 12 repen paprika. Besmeer elke reep paprika met de auberginepuree. Strooi er peterselie over. (evt. koriander).
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »