Rode paprika met verse kruidenkaas
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 rode paprika’s
- 450 gram verse kruidenkaas
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie of koriander
BEREIDINGSWIJZE
Snijd het kapje van de paprika’s. Snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Snijd de helften nog eens tweemaal in de lengte door. Er liggen nu 12 repen paprika. Besmeer elke reep paprika met de verse kruidenkaas. Strooi er peterselie over of eventueel koriander.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »