Avocado met tonijncarpaccio
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 rijpe avocado's
- 2 eetlepels citroensap
- 4 pakjes tonijncarpaccio met geroosterde sesamzaadjes en sojasaus
- enkele sprietjes bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Schil de avocado's, halveer ze en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees met een scherp mes in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Leg de avocadoplakjes in een cirkelvormige waaier op vier borden en besprenkel het direct met citroensap om verkleuring te voorkomen. Leg de opengeknipte verpakking van de tonijncarpaccio omgekeerd in het midden van de avocadocirkel en verwijder het voorzichtig zodat de cirkel van de tonijncarpaccio netjes blijft. Doe de meegeleverde dressing en sesamzaadjes erover en knip de bieslook boven de borden in stukjes.
Tip: Tonijncarpaccio is niet altijd voorradig maar avocado combineert ook prima met rundercarpaccio.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »