Krokant gebakken schol met bieslookdressing
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 panklare schollen
- zout
- 4 eetlepels bloem
- 2 eetlepels slaolie
- 25 gram boter
- 1 eetlepel citroensap + 4 partjes voor garnering
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Spoel de schollen af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem. Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen met anti aanbaklaag. Bak hierin de schollen 2 tot 3 minuten aan elke kant gaar. Tussentijds slechts eenmaal keren! Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm. Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »