Bosvruchten vanilleyoghurt met geroosterde kokos
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels gemalen kokos
- 4 halve perziken (uit blik), in stukjes
- 1 banaan, in plakjes
- sap van 1/2 citroen
- 1 beker (Almhof biogarde) roomyoghurt bosvruchten-vanille
BEREIDINGSWIJZE
Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Schud de kokos tijdens het roosteren regelmatig om. Schep de perzik en de banaan met het citroensap door elkaar. Verdeel het mengsel over 4 glazen en schenk de yoghurt erop. Zet ze tot gebruik in de koelkast.
Strooi vlak voor het serveren de kokos erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »