Briecrostini met appel en walnoot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 klein stokbrood
- 1 appel
- 50 gram walnoten
- 250 gram brie
BEREIDINGSWIJZE
Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 gram walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250 gram brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie. Leg de crostini's op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3 tot 5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini's op een schaal en serveer ze lauwwarm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »