Gevuld stokbrood met haring
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 zoute haring, schoongemaakt
- 2 bruine stokbroden
- 3 eetlepels kruidenboter
- 2 appels (Granny Smith)
- 500 gram selleriesalade
- 1/2 krop ijsbergsla
- 1 ui, fijngesneden
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Halveer het stokbrood in de lengte en hol deze iets uit. Besmeer het stokbrood met kruidenboter. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het in stukjes. Snijd de haring in reepjes. Meng de selleriesalade met de haring, de fijngesneden ui en de appel. Breng alles op smaak met zout en peper. Haal de slabladeren los, was het en dep het daarna droog. Verdeel de slabladeren over de helft van het brood. Schep de haringsalade erop en dek het af met de andere broodhelften. Snijd nu de stokbroden in stukken en serveer.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »