Broccoli met spek en pijnboompitten
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram broccoli
- 2 theelepels olie
- 2 plakken spek
- 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
- 1 eetlepel gehakte verse bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 250 gram broccoli in kleine roosjes. Verwarm 2 theelepels olie in een wok of zware koekenpan. Voeg 2 plakken, in dunne reepjes gesneden, spek toe en bak ze 2 minuten. Voeg de broccoli toe, roerbak 3 tot 4 minuten tot de broccoli net gaar is. Roer er 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten en 1 eetlepel gehakte verse bieslook door. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »