Cappuccino Mexican Style
- Herkomst
- Mexico
- Categorie
- Dranken
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 deciliter melk
- pepermolen gevuld met kandijsuiker, cacaobonen of
- chocoladesnippers en kleine stukjes gedroogde chilipeper
- 2 koppen hete koffie (Douwe Egberts Senseo Dark Roast)
- extra nodig: Aerolatte, garde of cappuccinoklopper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de melk in de magnetron of in een pannetje. Klop het schuimig met de Aerolatte of met een garde.
Lepel het schuim op de koffie en giet de rest van de melk voorzichtig in de koppen. Draai het suikermengsel over het melkschuim en serveer.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »