Cerise Flambe
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pot kersen zonder pit
- 3/4 liter vanille ijs
- 1,5 eetlepel aardappelmeel
- 1 eetlepel citroensap
- 1,5 borrelglaasje crème de cassis
- 1 borrelglaasje kirsch.
BEREIDINGSWIJZE
In koekenpan de kersen met het sap verwarmen. De aardappelmeel tot een papje roeren en al roerende aan de kersen toevoegen. Als het iets gebonden is, van het vuur afnemen. De citroensap en crème de cassis toevoegen. De kirsch in een soeplepel goed verwarmen, met een lucifer aansteken en brandend over de kersen doen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »