GratisRecept

Vanilleijs met espressonotensaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Desserts
Bereidingstijd
35 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 2 eetlepels koffielikeur
  • suiker naar smaak
  • 300 mililiter espressokoffie of extra sterke koffie
  • 2 eetlepels honing
  • 75 gram hazelnoten
  • 1 liter vanilleijs

BEREIDINGSWIJZE

Zet 4 coupes of bakjes een half uur van tevoren in de diepvries. Meng de koffielikeur en suiker door de hete espressokoffie. Verwarm de honing en schep de, eventueel gehakte, hazelnoten erdoor. Schep 2 tot 3 bollen ijs in de koude coupes. Giet de warme koffie vlak voor het serveren erover en verdeel daarover de noten met de honing.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »