Vanilleijs met espressonotensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels koffielikeur
- suiker naar smaak
- 300 mililiter espressokoffie of extra sterke koffie
- 2 eetlepels honing
- 75 gram hazelnoten
- 1 liter vanilleijs
BEREIDINGSWIJZE
Zet 4 coupes of bakjes een half uur van tevoren in de diepvries. Meng de koffielikeur en suiker door de hete espressokoffie. Verwarm de honing en schep de, eventueel gehakte, hazelnoten erdoor. Schep 2 tot 3 bollen ijs in de koude coupes. Giet de warme koffie vlak voor het serveren erover en verdeel daarover de noten met de honing.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »