
Champignon roomsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 35 gram boter (of bakvet van het vlees)
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 150 gram champignons
- 1 deciliter water
- 1/8 liter slagroom
- 2 theelepels allesbinder
- zout
- versgemalen peper
- 1 eetlepel peterselie, gesnipperd
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de boter en fruit de ui en champignons ongeveer 5 minuten. Schenk het water erbij en schraap eventuele aanbaksels van de bodem los. Roer de slagroom erdoor en laat de saus zachtjes inkoken. Bind de saus met allesbinder en voeg naar smaak peper en zout toe. Strooi tenslotte de peperselie erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »