GratisRecept

Mousselinesaus II

Herkomst
Nederland
Categorie
Saus
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 125 gram boter
  • 2 eieren
  • ½ citroen
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

De boter in vlokjes verdelen en de helft ervan in een recipiënt doen met de losgeklopte eierdooiers, het citroensap, het zout en de peper 30 seconden in de oven op halve kracht zetten. Goed kloppen, de rest van de boter bijvoegen en 1 minuut in de oven op halve kracht zetten. Opnieuw kloppen, even laten rusten en luchtig de tot sneeuw geklopte eiwitten erdoor scheppen.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »