Mousselinesaus II
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 125 gram boter
- 2 eieren
- ½ citroen
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
De boter in vlokjes verdelen en de helft ervan in een recipiënt doen met de losgeklopte eierdooiers, het citroensap, het zout en de peper 30 seconden in de oven op halve kracht zetten. Goed kloppen, de rest van de boter bijvoegen en 1 minuut in de oven op halve kracht zetten. Opnieuw kloppen, even laten rusten en luchtig de tot sneeuw geklopte eiwitten erdoor scheppen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »