Chocoladeshake met gember
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 gemberbolletjes, fijngehakt
- 1/2 liter chocoladevla
- 4 bollen vanilleroomijs
- slagroom uit een spuitbus
- cacaopoeder
BEREIDINGSWIJZE
Doe de gember met het ijs en de vla in de kom van een blender en laat de machine op hoog toerental draaien of meng alles in een hoge kom met een staafmixer. Schenk het mengsel in glazen en spuit er voorzichtig een flinke toef slagroom op. Bestuif met cacaopoeder.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »