Chocoladeslagroomvla met warme honingperen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels geschaafde amandelen
- 1,5 deciliter slagroom
- 4 deciliter chocoladeslagroomvla
- 1 deciliter huiswijn wit droog (Vin de Pays)
- 1 eetlepel honing
- 2 rijpe maar stevige handperen, geschild, in dunne parten
BEREIDINGSWIJZE
Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin. Klop de slagroom stijf. Verdeel de chocoladeslagroomvla over 4 glazen.
Verwarm de wijn met de honing in een pan met anti-aanbaklaag en
verwarm de peren hierin al omschuddend. Verdeel de peer (zonder kookvocht) over de vla. Garneer met de slagroom en de amandelen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »