Coupe de amore
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Valentijnsgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 passievruchten
- 2 eetlepels abrikozenjam
- klein scheutje balsamico azijn
- 1 deciliter slagroom
- 1 bak aardbeien ijs
- 1 bak chocolade ijs
- 1 bak perzik ijs
BEREIDINGSWIJZE
Schep het vruchtvlees uit de passievruchten en laat dit samen met de abrikozenjam en balsamico azijn even doorkoken. Roer dit intussen goed door met een garde, zodat een mooie gladde saus ontstaat en laat dit afkoelen. Schep mooie bollen in een grote 2 persoons coupe, schep de saus erover, spuit de geklopte slagroom er in een mooie rozet bovenop en zet er 2 lange dessertlepels in.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »