Erwtjes met basilicum en tomaat
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 koppen bevroren doperwtjes
- 2 theelepels olie
- 1 teen knoflook (uitgeperst)
- 1/2 kop tomaten uit blik
- 1-2 eetlepels fijngehakte basilicum
BEREIDINGSWIJZE
Verhit 2 theelepels olie in een zware koekenpan. Voeg 1 uitgeperste teen knoflook en 1/2 kop kleingesneden tomaten uit blik toe. Bak dit alles 1 min. Voeg 2 koppen bevroren doperwtjes en 1-2 eetlepels fijngehakte basilicum toe. Bak alles 2-3 min. tot de erwtjes gaar zijn. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »