Gegrilde zalm met rozemarijn
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Slank en Fit
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 125 gram verse zalmfilet
- 1 fijngehakt teentje knoflook
- 1/2 theelepel olijfolie extra vierge
- 1/2 theelepel citroensap
- 1 mespunt rozemarijn
- 1 theelepel kappertjes
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Vermeng de olijfolie met het citroensap, de knoflook en de rozemarijn. Kruid naar smaak met peper en zout. Bestrijk de zalmfilet met de kruidenolie. Rooster deze onder de ovengrill of op de tafelgrill, 2 tot 4 minuten aan elke kant. Garneer de zalm met kappertjes.
(231 cal., 1 gram koolhydr.)
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »