Gehakt stokbrood
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 grote tomaten
- 400 gram rundergehakt
- zout
- peper
- 1 afbak stokbrood
- 20 blaadjes basilicum
- 100 gram kaas (belegen)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper. Snijd het stokbrood in 4 stukken. Hol deze uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes. Vul het stokbrood met het gehakt en doe hierover de belegen kaas.
Laat het gevulde stokbrood in circa 15 minuten gaar worden.
Snijd het stokbrood eventueel in plakken.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »