Warm gevuld stokbrood
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Stokbrood
- 50 gram roomboter
- 100 gram smeerkaas
- 1 eetlepel peterselie (zeer fijn)
- knoflookpoeder
- peper
- 2 ons bacon
- aluminium folie
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 180 graden C. Knip een stuk aluminium folie zo groot als ruim 2 maal zo breed en een paar cm langer als het stokbrood. Bestrijk de glimmende kant met boter. Snijd het stokbrood om de 2 cm. in tot bijna onderaan het brood. Zorg dat het stokbrood wel heel blijft.
Roer de overige boter met de smeerkaas tot room en meng er de peterselie, knoflook en de peper door. Verdeel dit kaasmengsel over de insnijdingen en leg er een opgerold plakje bacon tussen. Leg het brood iets onder het midden op de aluminium folie. Vouw het grootste stuk aluminium folie over het brood en maak de drie open kanten met een dubbele vouw dicht. Zet het stokbrood onder het midden in de oven en laat het in 15-20 minuten warm worden. Maak de laatste 2 minuten de bovenkant van het aluminium folie open en vouw het uit elkaar. Dien het warme stokbrood in de folie op.
RECENSIE PLAATSEN
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »