Gekruide kiprissoles
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram kipgehakt
- 1 kop verse broodkruim
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt
- 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes, fijngesneden
- 2 theelepels worcestersaus
- 1 ei, losgeklopt
- 30 gram feta, geraspt
- versgemalen zwarte peper
- 4 eetlepels vruchtenchutney
BEREIDINGSWIJZE
Doe de kipgehakt in een kom en voeg de broodkruim, ui, bieslook, peterselie, tijm, worcestersaus en ei toe. Meng dit goed door elkaar. verdeel het mengsel in 8 gelijke porties en vorm rissoles van 1,5 cm dikte. Leg de rissoles op een koude, licht met olie bestreken rooster, 5 minuten onder een hete grill en bak ze aan beiden kanten bruin. Bestrooi de rissoles met feta, en kruid ze met peper. Grill deze tot de kaas gesmolten is. Bedek ze als laatste met een theelepel chutney.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »