Gevulde eieren
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 hardgekookte eieren
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- 1 theelepel peterselie
- 1 takje selderij
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de eieren in de lengte door en haal het geel eruit. Doe dit in een kom. Prak het eigeel fijn en doe er mayonaise, mosterd, peper en peterselie door en vul de eieren.
Garneer met wat selderij.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »