Gevulde dadels met kruidenroomkaas in een spekjasje
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 24 dadels met pit
- 150 gram kruidenroomkaas
- 12 plakken dungesneden ontbijtspek, gehalveerd
- versgemalen zwarte peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de dadels aan een kant in en verwijder voorzichtig de pit zodat de dadels heel blijven. Roer de roomkaas glad en vul hiermee de dadels. Druk ze licht aan en rol ze in een half plakje ontbijtspek. Kruid ze met versgemalen peper. Leg ze vervolgens op bakpapier in een ovenschaal in een op 200 graden C voorverwarmde oven. Bak ze 5 tot 8 minuten tot het spek goudbruin is. Serveer de dadels naast bijvoorbeeld olijven, gerookte amandelen of kaasblokjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »