Kalkoenfilet met kiwisalsa
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 45 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 kalkoenfilets a 125 gram
- 2 tomaten
- 3 groene kiwi's
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1/2 rode peper, ontzaad en in ringetjes
- 1/2 theelepel gemalen koriander
- peper
- zout
- 1 schaaltje koriander, fijngeknipt
- 1,5 eetlepel olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn. Schil de kiwi’s en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep de tomaat met de kiwi’s de sjalot, de rode peper, de gemalen koriander, peper en zout naar smaak en de geknipte koriander door elkaar.
Verhit een grillpan flink heet. Wrijf de kalkoen in met de olie en peper en zout naar smaak. Rooster de kalkoenfilets in ongeveer 10 minuten helemaal gaar en bruin. Serveer de kalkoen met de salsa.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »