Kerstcapuccino
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Kerstgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1,5 deciliter koffieroom
- 1 theelepel cacao
- 1 eetlepel cognac
- 1 deciliter slagroom
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels Creme de Cacao
- 4 kopjes espresso
- 1 eetlepel suiker
BEREIDINGSWIJZE
In een kleine steelpan de koffieroom, honing, cacao, Creme de Cacao en cognac al roerend door en door heet laten worden. Koffie zetten en de slagroom met suiker stijfkloppen. Het koffieroommengsel en espresso over de koffiebekers of glazen verdelen. Slagroom erop scheppen en met wat cacao bestuiven. Direct serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »