Koud avocadosoepje met geitenkaas
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 rijpe avocado
- 1 eetlepel citroensap
- 50 mililiter slagroom
- 100 mililiter tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld
- 2 eetlepels droge witte vermout
- citroenpeper (molentje)
- 25 gram zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld
- 1/4 bakje tuinkers
- staafmixer of keukenmachine
BEREIDINGSWIJZE
Schil de avocado, halveer het en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukken en pureer het in een keukenmachine of met een staafmixer met de citroensap en de slagroom. Schenk de bouillon en de vermout bij de puree. Roer de avocadosoep goed door en breng het op smaak met versgemalen citroenpeper. Schenk de soep in vier kleine glaasjes en garneer ze met kruimeltjes geitenkaas en tuinkers.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »