Romige avocadosoep met lentebosui en cashewnoten
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 rijpe avocado´s
- 3 lente-bosuitjes
- 100 gram cashewnoten
- 1 liter kippenbouillon (van tablet)
- peper
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 deciliter slagroom
- geroosterd witbrood
- boter
BEREIDINGSWIJZE
Halveer de avocado´s. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schillen. Pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine met citroensap . Hak daarna de noten fijn. Snipper de lente-bosuitjes en snijd het loof in ringetjes. Fruit de uitjes zonder loof in een soeppan. Giet de bouillon erbij, verwarm deze en voeg de avocado al roerend in gedeelten toe. Voeg de noten, peper en worcestersaus toe. Verwarm de soep tegen de kook aan. Schep het loof van de lente-bosuitjes en de slagroom erdoor en serveer het gerecht met geroosterd witbrood en boter.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »